Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Uzun ömürlü kalıcı konut sınıfileında yer alan prefabrik evlerle ilgili bazı bankalar finansman sağlayabilmektedir. Banka finansmanıyla prefabrik ev satın alacakların banka müyteri temsilcilerinden bilgi almalarını öneririz.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Prefabrik evlerin yapımında kullanılan malzemeler çevreye ve insan sağlığına zararı bulunmayan malzemelerdir. Prefabrik evlerin imalat ve montajında kullanılan malzemeler kesinlikle asbest ve kanserojen madde içermez.

Prefabrik ev kurulumu için temel kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel kalınlıkta zemin betonu yeterli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik ev firmamız profesyonel ekibince kurulum yapılmaktadır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir.

SoğUnited kingdom yalıtımı kadar sıcak yalıtımı da önemlidir. Her bölge için ayrı izolasyon malzemeleri kullanılabilir. Prefabrik evler ısı ve ses yalıtımında betonarme evlerden daha verimlidir.

prefabrik ev Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çok yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, present day cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına prefabrik ev yüksek dansite yoğunluğunda yüksek yalıtım kazandıran izolasyon malzemesi kullanılmaktadır. Standart bir prefabrik binanın dış duvar kalınlığı ten cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara göre yüksek ısı ve prefabrik ev modelleri ses yalıtımına sahiptir.

This Web site is utilizing a safety service to guard alone from on the internet assaults. The motion you merely carried out induced the safety Remedy. There are plenty of actions that could induce this block like publishing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

2+1 prefabrik ev tercih ederek kendinize fazladan alan yaratabilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız varsa onlara ait alanlar oluşturarak sıkışık yaşam alanından kurtulursunuz. Özel prefabrik ev kampanya fileırsatlarından yararlanarak uygun fiyata bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Çeşitli kampanyaların yer aldığı bu prefabrik ev modelleri ürünler arasından prefabrik ev indirimleriyle birlikte sizing uygun olanı bulabilirsiniz. Genel olarak seçeneklerin özellikleri; hızlı yapılması, sağlam olması ve pratik olması şeklinde sıralanabilir. Standart bir apartman dairesinden farklı olarak fabrika şartlarında hazırlanmasıdır. Geniş metrekarelere sahip cinsleri ile geniş oda ya da ofis alanları tasarlamak mümkündür. İçine birden fazla masa yerleştirerek tüm alanı verimli olarak şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede taşınabilir tasarımlar, birçOkay ihtiyacı karşılar. Mutfağın da yer prefabrik ev fiyatları aldığı tasarımlarda ayrıca bir yemekhane ya da çay ocağına gerek kalmaz. Kaliteli ve pratik bir yapıya sahip olmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton programına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page